Studentermedhjælp i Dokk1

ons, 15/07/2015 - 10:10
Hovedbiblioteket i Dokk1 søger en studentermedhjælp, der skal arbejde med markedsføring, kommunikation og sociale medier

Du skal være meget struktureret og omhyggelig, da du skal hjælpe til med at markedsføre vores samlede arrangementsprogram. Det kræver overblik og systematik. 

Vi forventer at du kan: 

- holde styr på pr-processerne ifm. vores talrige arrangementer og aktiviteter 
- skrive fejlfrit og flydende dansk (på websites, sociale medier, pressemeddelelser mm.) 
- skabe vinkler og historier indenfor kultur- og medieområdet 
- samarbejde med erfarne bibliotekarer, it-folk og akademikere 
- arbejde selvstændigt og kan håndtere mange deadlines i et til tider hektisk miljø 
- har en sikker og præcis fornemmelse for sprog, kommunikation og gode historier 

Og så håber vi, at du har et godt humør og kan (lære) at navigere i en stor organisation i en ny og spændende bygning. 

Stillingen er 12 timer per uge, fordelt på fire timer hver mandag, onsdag og fredag fra 9-13. 

Samtaler forventes afholdt den 10. og 11. august 2015. 

Hovedbiblioteket holder til i Dokk1, hvor der udover bibliotek også er borgerservice. Du kommer til at blive del af gruppen Borgerdialog, der arbejder med partnerskaber, kommunikation og udvikling. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Ugentligt timetal: 12 

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden med forventet ansættelse fra den 15. august 2015 og et år frem eller efter nærmere aftale. 

Hvis du vil vide mere

Henvendelse kan rettes til Marie Østergaard onsdag den 29. juli 2015 mellem kl. 10-15 på telefon 5157 6463.

Ansøgning

Klik på linket nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. 

Søg jobbet her 

Ansøgningsfrist: 31.07.2015 

Om os

I Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere. 

Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer borgerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front 

Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.