Smart Up BSR Innovationscamp

tor, 15/03/2018 - 09:16
Fra d. 18.-21. marts gæster strateger, embedsmænd og politikere fra ni regioner Østersø Regionen Dokk1 til en innovationscamp om by- og regionsudvikling

Hvordan skaber vi bedre byer og regioner? Hvordan sikrer vi, at vores politikker og strategier er relevante og støtter udviklingen på en god måde? Hvordan skaber vi en bedre innovationsevne i hele Østersø regionen?

Det er nogle af de spørgsmål, som bliver bearbejdet, når strateger, embedsmænd og politikere fra ni regioner i Østersø Regionen deltager på innovationscampen Smart Up BSR på Dokk1. 

Innovationscampen er en del af projektet Smart Up BSR, som over en tre årig periode skal arbejde med at forbedre udviklings- og vækststrategierne i de ni regioner. Projektet er støttet af Interreg BSR. 

Campen finder sted fra 18. marts til 21. marts og ITK ved Aarhus Kommune er vært.

Aarhus som rollemodel

Deltagerne vil blive ført gennem en række innovationsprocesser for i sidste ende at komme med et resultat, som de kan bruge til deres fremadrettede strategiarbejde.

De skal arbejde med design-thinking, roadmapping og grafisk facilitering. Alle de udenlandske gæster skal opleve en smagsprøve på, hvordan vi arbejder med innovationsprocesser i Aarhus Kommune.

Aarhus er en rollemodel i projektet og derfor skal de udenlandske gæster opleve forskellige spændende sites i Aarhus og høre om tankerne bag en række byudviklingsprocesser for at give dem en god fornemmelse af, hvordan de kan arbejde med by- og regionsudvikling i deres egne lande.