Dokk1 som nyt venue for Aarhus Jazz Festival

ons, 29/07/2015 - 10:43
Jazzmusikken fyldte Dokk1, da Aarhus Jazz Festival afprøvede Dokk1 som spillested.

Under Aarhus Jazz Festival for nylig lagde Dokk1 rum til et af festivalens mere spøjse navne, nemlig bandet Træben. Koncerten og Dokk1 som venue får fine ord med på vejen i anmeldelsen som du kan læse her: http://www.jazzfest.dk/?s=news&lang=&a=read_news&aid=682

”Noget af det Dokk1 kan, er at lade musikken udspille sig i de åbne områder, som det fx var tilfældet med gruppen Træben. Vi har to velfungerende sale med en særdeles god akustik, men de åbne områder er inviterende på en helt anden måde end en lukket sal. I de åbne områder kommer folk forbi, der måske ikke anede, at de kunne lide jazz, men pludselig står de og rocker med og har måske fået øjnene op for noget nyt”, siger program- og kommunikationsredaktør på Dokk1, Lisbeth Overgaard. 

Dokk1 har flere åbne områder, hvor der kan skabes aktiviteter indeholdende alt fra litteratur, musik, it og spil til film og faglig viden. Disse områder vil blive testet i den kommende efterårssæson, men har allerede nu budt på så forskellige ting som korsang, jazz, børneteater, forfatterforedrag, dans og dj-mix.

Det er planen at Dokk1 også i fremtiden kan være ét af de mange venues i byen, hvor Aarhus Jazz Festival slår sine folder.