Aarhus Mini Maker Faire 2016

tir, 04/10/2016 - 09:51
15.-16. oktober på Dokk1

For tredje år i træk afholdes Aarhus Mini Maker Faire. I år med endnu flere seje opfindelser, sjove teknologier og kreative gør-det-selv projekter 

Maker Faire er en gør-det-selv festival; en familievenlig event for opfindelser, kreativitet og ideer, og en fejring af Makerbevægelsen – tanken om at man kan gøre-det-selv. En Maker Faire er et sted, hvor folk viser, hvad de er i gang med at skabe, og deler, hvad de er i gang med at lære.

En maker kan være alt fra hobbyist til håndværker, frilands-bygger, forsker, tech-entusiast eller en hjemme-i-garagen-opfinder. Makere findes i alle aldre og med alle slags baggrund.

Idéen med Maker Faire er at formidle, forbinde og forstørre dette fællesskab. Der afholdes på verdensplan 31 Maker Faires på steder som Detroit, Atlanta, Berlin, Paris, Rom, Tokyo og Shenzhen. Derudover afholdes der mere end 150 lokalt arrangerede Mini Maker Faires i USA og resten af verden. DR's program So Ein Ding har for nyligt besøgt Maker Faire i San Francisco og lavet et underholdende program, du kan se her.

Aarhus Mini Maker Faire 2016 afvikles 15.-16. oktober på Dokk1.

Det er gratis at deltage og alle uanset alder kan være med!

Meld dig til her.

Du kan følge eventen løbende via facebook eller på www.makerfaireaarhus.dk.

Hvis du har brug for endnu mere info, kan du også følge vores community på facebook.