Aarhus 2017-arrangementer på Dokk1

man, 23/01/2017 - 10:19
Her kan du se et udvalg af de arrangementer fra Aarhus 2017, som finder sted på Dokk1

Rethink Virtue / Dialog om hverdagsetik
4. februar

Oplev repræsentanter fra fire forskellige trosretninger i dialog - og publikum - om etik i dagligdagen. Hvordan behandler vi hinanden, og hvordan kan den spirituelle kerne i religionerne bidrage til at fremme medmenneskelighed?
Læs mere

 

Rute 15 / Børneworkshops og udstilling
26. - 28. april

Rute 15 er en række banebrydende børneworkshops, der har fokus på arkitektur. Gennem ordkunst og historiefortælling får Papirkontoret børn til at tænke over de rum og steder, hvor de bor og opholder sig. 
Læs mere

 

The White Tribe / Scenekunst
19. - 24. august

Dokk1 spiller, med sin arkitektur og sit særlige miljø, hovedrollen i Carte Blanches forestilling. En gruppe europæiske kunstnere vil hver især skabe et møde, en historie og et billede, hvorigennem de vil udforske deres egen oplevelse af Dokk1. Det hele kædes sammen til en magisk, mystisk rejse, som små publikumsgrupper kan opleve. 
Læs mere

 

International Børnelitteraturfestival / Litteratur
25. - 29. oktober

Sidst i oktober byder Dokk1 på uforglemmelige oplevelser for børn i alle aldre.
Oplev det bedste inden for europæisk børnelitteratur i et inspirerende og legende miljø; heriblandt skrivekonkurrencer, meningsfyldte debatter og foredrag for professionelle og alle andre med interesse for den magiske verden, der skabes i litteratur for børn og unge. 
Læs mere

 

Du finder yderligere information og flere 2017-arrangementer på: www.aarhus2017.dk