Grafisk studentermedhjælper til bibliotekerne

Hovedbiblioteket i Dokk1 søger en studentermedhjælp, der primært skal arbejde med opsætning af indhold til Dokk1s skærme, men også med tekster og indhold til Aarhus Bibliotekernes øvrige digitale platforme.

Hovedbiblioteket i Dokk1 søger en studentermedhjælp, der primært skal arbejde med opsætning af indhold til Dokk1s skærme, men også med tekster og indhold til Aarhus Bibliotekernes øvrige digitale platforme.

Du skal derfor have et godt grafisk øje, færdes hjemmevant i Photoshop samt skrive godt og præcist.

Din profil:
Vi forventer at du:

  • Kan skabe klare og iøjnefaldende grafiske opsætninger
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale (til skærme, websites, sociale medier mm.).
  • Kan vinkle historier og budskaber i forhold til afsender og målgruppe.
  • Kan samarbejde med erfarne formidlere, bibliotekarer, it-folk og akademikere.
  • Arbejder selvstændigt og håndterer mange deadlines i et til tider hektisk miljø.
  • Har en sikker og præcis fornemmelse for visuelle virkemidler, sprog og kommunikation.

Derfor skal du vælge os:
Om afdelingen

Du vil blive ansat i afdelingen Program, Partnerskab og Kommunikation, der arbejder på tværs af Aarhus Bibliotekernes i alt 19 biblioteker i Aarhus. Afdelingen holder til hos Hovedbiblioteket i Dokk1, som også huser bl.a. Borgerservice, Stadsarkivet, DR og DokkX. Du kan læse mere om Aarhus Bibliotekerne på aakb.dk og om Dokk1 på dokk1.dk

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 12 timer per uge fordelt på 2-3 dage om ugen (dagstimer).

Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås onsdag den 11. maj kl. 9 – 11, ved henvendelse til Digital redaktør, Mads Lykke på telefon 4185 8134.

Ansøgning
Klik her på ”Ansøg” for at udfylde og sende os en kort motiveret ansøgning . Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  23. maj 2022.
 
Vi forventer, at samtaler finder sted i uge 23.

Om os

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.