Erhvervscentrum Aarhus

ErhvervsCentrum Aarhus er et erhvervsfællesskab for private virksomheder og en række erhvervsorganisationer, som arbejder med erhvervsfremme på forskellige områder.

Her finder du information om de enkelte beboere i ErhvervsCentrum Aarhus. 

 

------

ErhvervsCentrum Aarhus
ErhvervsCentrum Aarhus er et erhvervsfællesskab for private virksomheder og en række erhvervsorganisationer, som arbejder med erhvervsfremme på forskellige områder.

https://erhvervaarhus.dk/da-DK/Om-Erhverv-Aarhus/Samarbejder/ErhvervsCentrum-Aarhus

Kontaktoplysninger:
Leder du efter kontorplads i Aarhus C, eller vil du høre mere om ErhvervsCentrum Aarhus?

Kontakt Edita Johansen, Manager for ErhvervsCentrum Aarhus
T: 26 20 26 42
E: mail@erhvervscentrumaarhus.dk

------

Aarhus City Forening
Aarhus City Forening arbejder kontinuerligt på at fastholde Aarhus som Vestdanmarks shoppingmetropol gennem markedsføring, afholdelse af events, salg af Aarhus City Gavekort, og meget andet.
Foreningen tæller medlemmer fra byens detail-, café- og restaurationsbranche samt hoteller, kulturinstitutioner, m.m.:

www.aarhus-city.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 13 75 00
E: mail@aarhus-city.dk

------

Aarhus Events
Aarhus Events hjælper eventarrangører inden for sport, kultur, viden og øvrige events.
Aarhus Events, fungerer som lokalt bindeled mellem arrangører og byen. Vores opgave er at sikre smidig og effektiv kommunal involvering i events og vi kan således sætte jer i forbindelse med relevante personer i byen og kommunen:

www.aarhusevents.dk

Kontaktoplysninger:
T: 29 20 80 40

------

Aarhus Haandværkerforening
Aarhus Haandværkerforening – forening for små og mellemstore håndværker- og industriforeninger samt detailhandlere:

www.aarhushf.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 12 23 55
E: post@aarhushf.dk

------

BetterMeeting
Vi hjælper ledergrupper til bedre beslutninger og større handlekraft gennem bedre ledermøder. Vores formål er at udvikle og vedligeholde IT redskaber, der kan understøtte ledergrupper.:

www.bettermeetings.as

Kontaktoplysninger:
E: wst@bettermeetings.as

------

Destination AARhus
Destination AARhus is a collaboration between more than 15 companies, which aim to develop and attract digital talents to Aarhus and East Jutland and make the area an attractive environment for it-professionals:

www.destinationaarhus.com

Kontaktoplysninger:
T: 20 80 65 55
E: info@destinationaarhus.com

------

Erhverv Aarhus
Erhverv Aarhus er byens erhvervsorganisation, Erhvervs Aarhus brænder for byens udvikling. Rammerne for at drive virksomhed i Aarhus-området skal være attraktive – både nu og på sigt – for lokale, regionale, nationale og internationale virksomheder:

www.erhvervaarhus.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 12 72 00
E: mail@erhvervaarhus.dk

------

Genie Corp.
Genie Corp. er en reklame- og konsulentvirksomhed, som arbejder på at udvikle og optimere værdi for virksomheder, foreninger og organisationer. Bureauet løser derfor opgaver inden for traditionel markedsføring og branding:

www.geniecorp.net

Kontaktoplysninger:
John Schmidt 
E: js@geniecorp.net
T: 70 23 40 43

------

International Community
International Community er Erhverv Aarhus’ netværk for virksomheder med en international profil og for internationale medarbejdere, der er bosat i Østjylland. Netværket understøtter erhvervslivets rekruttering, modtagelse og fastholdelse af international arbejdskraft, og arbejder for at styrke regionen som en attraktiv destination for internationale medarbejdere og deres familier:

www.internationalcommunity.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 12 72 00
E: mail@erhvervaarhus.dk

------

KongresKompagniet
KongresKompagniet er en professionel kongresarrangør. Vi tilbyder assistance til planlægning og afvikling af enhver form for kongres- og mødearrangement samt sports-events:
www.kongreskompagniet.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 29 69 60
E: kontakt@kongreskompagniet.dk

------

Phoenix Home
Phoenix Home udlejer og administrerer private udlejningsboliger. Vi yder den private udlejer juridisk og praktisk rådgivning, varetager alt fra formidling til daglig administration og viceværtarbejde. Vores mål er at finde det helt rigtige match mellem lejer og udlejer så udlejningen bliver en positiv og gnidningsfri oplevelse.
Derudover foretager vi administration af ejerforeninger:

www.phoenixhome.dk

Kontaktoplysninger:
T: 71 99 04 82
E: info@phoenixhome.dk

------

PUF
Parternes Uddannelsesfællesskablaver arbejdsmiljøuddannelse og MED-uddannelse for ledere og medarbejdervalgte i kommuner og regioner. PUF blev etableret i 2003 som et samarbejde mellem KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet, altså aftaleparterne på det kommunale/regionale område. Administrationen ligger i DOKK1 i Aarhus, men undervisningen foregår hos rekvirenterne over hele landet. 

www.puf.dk 

Kontaktoplysninger:
T: 29 16 20 90
E: dg@puf.dk

------

Settwell Relocation
Settwell Relocation henvender sig til virksomheder, som ønsker en professionel og personlig relocation service til deres udenlandske medarbejdere. Settwell Relocation tilpasser relocationpakker, så de passer til kundens behov, således at både virksomheden og den kommende medarbejder kan fokusere andetsteds:

www.settwell.dk

Kontaktoplysninger:
T: 35 34 92 95
E: aarhus@Settwell.dk

------

Schmidt Hammer Lassen
Med mere end 30 års erfaring er Schmidt Hammer Lassen Architects en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder.
Fra vores kontorer beliggende i København, Aarhus og Shanghai yder vi professionelle arkitektoniske løsninger over hele verden, og vi har en fornem resultatliste som designere af international arkitektur af høj kvalitet. Vi er dybt forankret i den nordiske arkitekturtradition der hviler på demokrati, velfærd, æstetik, lys, bæredygtighed og social ansvarlighed. I januar 2018 blev virksomheden en del af det globale arkitektfirma Perkins+Will:

www.shl.dk

Kontaktoplysninger:
T: 86 20 19 00

------

SIRI — Udlændinge- og Integrationsministeriet
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet:

www.uim.dk/siri

------

VisitAarhus

VisitAarhus - hele Aarhusområdets officielle turist- og konferenceorganisation. VisitAarhus dækker Aarhus, Silkeborg og Djursland.
VisitAarhus er Aarhusområdets officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen og markedsføre Aarhusområdet som destination for endags-, ferie- og erhvervsturisme.

VisitAarhus er en erhvervsdrivende fond, som samarbejder med områdets turismeaktører om at skabe resultater for destinationen, regionen og hele Danmark. Vi positionerer og udvikler destinationen med kvalitetsoplevelser indenfor storby, natur, kyst og outdoor for både borgere, turister og virksomheder:

www.visitaarhus.dk

Kontaktoplysninger:
T: 87 31 50 10 
E: info@visitaarhus.com

------