Oplev klimapunktet på dokk1

Klimapunktet er Aarhus’ interaktive udstilling om klimaviden og de af hverdagens grønne handlinger, der kan være med til at gøre en reel forskel for klimaet.

Klimapunket er Aarhus’ interaktive udstilling om klimaviden, som giver inspiration til grønne handlinger i hverdagen. I udstillingen kan du både leje og bruge dine sanser når vi lærer om klimaet, særligt om hvordan mad, transport, elektronik og tøj spiller en rolle i klimakrisen. Du vil gå fra Klimapunktet med konkrete bud på, hvad du kan gøre for at grønne vaner ind i hverdagen og dermed sænke dit personlige CO2-aftryk.

Klimapunktet har ikke et fast opholdssted, men er på tourne i Aarhus i løbet af 2022. Du kan følge med i Klimapunktets rejse på @Klimapunktet eller læse mere om klimapunktet her: Klimapunktet (aarhus.dk)

Vil du gerne holde dig opdateret på Aarhus’ grønne omstilling? Du kan tilmelde dig Aarhus’ helt eget klimanyhedsbrev, hvor du får sendt viden om indsatser og invitationer til grønne begivenheder direkte i postkassen: https://app.heyloyalty.com/subscribe/11267/3584 

Oplev klimapunktet på dokk1

Arrangør

Dokk1

Dato og tidspunkt

23. jun 2022

00:00 - 00:00

Pris og billet

Gratis
Kræver ikke tilmelding

Lokation

Demokrateket