Enrico Pieranunzi Trio

Enrico Pieranunzi (IT) –piano Thomas Fonesbæk (DK) – bas Andreas Svendsen (DK) – trommer. Den italienske stjernepianist, Enrico Pieranunzi, har en forkærlighed for danske jazzmusikere og har her samlet en ny, jazztrio med bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Andreas Svendsen. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi!

Enrico Pieranunzi er en af verdens bedste jazzpianister og har gennem sin lange karriere indspillet en lang række albums i eget navn og spillet med en perlerække af verdens største jazzmusikere, her iblandt Chet Baker, Lee Konitz, Paul Motian og mange andre.

Han bor i rom og har som en af de få en omfattende karriere både som jazzpianist og som klassisk koncertpianist. Pieranunzi har lavet mere end 60 indspilninger i eget navn og mange hundreder som sideman.

Thomas Fonnesbæk regnes af mange for en af de allerbedste jazzbassister i Danmark. Han har spillet med stort set alle de store, danske jazznavne og spiller fast med flere internationale navne som bl.a. pianisterne Enrico Pieranunzi og Justin Kauflin. Han medvirker på mere end 100 udgivelser, heraf 7 i eget navn.

Andreas Svendsen er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium samt den prestigefyldte Manhattan School Of Music. Han er i dag en af de mest efterspurgte trommeslagere i Danmark og har spillet med prominente musikere som Eric Reed, Ralph Moore, Jeremy Pelt, Ronnie Cuber, Danny Grissett, Ellen Andersson, Oilly Wallace og DR Big Band

Video:
https://youtu.be/K-hfvBOaLTA
https://youtu.be/Jpmvzod-CnI

Enrico Pieranunzi Trio

Arrangør

Dokk1

Dato og tidspunkt

13. jul 2022

20:00 - 21:15

Pris og billet

220

Lokation

Store sal