Fotoudstilling: Fang din by – ’en by for alle’

Oplev de 55 fotografier, der er kåret som årets bedste i Dansk Arkitektur Centers fotokonkurrence Fang din by.

De udvalgte fotos, fanget af helt almindelige danskere, fortolker alle årets tema ’en by for alle’ og viser, hvordan arkitekturen danner rammen om både fællesskab og ensomhed i vores byers rum.

Fotografierne udstiller, hvordan byens rum kan tilbyde en magisk pause og muligheden for at tage byen i brug på sin helt egen måde – men også hvordan byen kan være et hierarki, hvor nogle må slide, mens andre kan bruge byen som et rekreativt rum.

I løbet af foråret har fotografer i alle aldre fanget deres bud på temaet ’en by for alle’ som en del af Dansk Arkitektur Centers årlige fotokonkurrence Fang din by.

Initiativet skal få flere til at få øjnene op for arkitekturen i byen og for, hvordan arkitektur sætter rammerne for vores hverdagsliv.

Fang din by fandt i år sted for sjette gang, og Dansk Arkitektur Center modtog i løbet af foråret over 4.400 bidrag fra alle egne af landet, der afspejler den særlige tid, vi lever i – både restriktioner, der har begrænset måden, vi er sammen på i byens rum, og hele identitetsdagsordenen, der udfordrer byens rum og arkitektur.

Udstillingen på Dokk1 er arrangeret i samarbejde med Dansk Arkitektur Center.
Konkurrencen er udviklet i samarbejde med Copenhagen Photo Festival og støttet af foreningen Realdania.

Udstillingen kan ses:
17. august - 7. september på Torvet
8. september - 27. september udendørs v/ Verdensrummet

Foto: Oliver Sperling

Fotoudstilling: Fang din by – ’en by for alle’

Arrangør

Dokk1

Dato og tidspunkt

17. aug 2021

08:00 - 21:00

Pris og billet

Gratis
Kræver ikke tilmelding

Lokation

Torvet