Vinterferie på Dokk1

man, 05/02/2018 - 11:24
Oplevelser for hele familien

I vinterferien på Dokk1 kan du tage med Harry Potter på eventyr til Hogwarts og lave din helt personlige tryllestav. Hvilket kollegium skal du på? Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller måske Slytherin? Design dit eget kollegiebogmærke fra Harry Potter-universet i det kreative værksted.

Der sker også mange andre ting på Dokk1 i vinterferien. Lær at samle din egen computerdyst i Danmarkshistorie med din familie eller deltag i den store FIFA-turnering, hvor vinderen får den ultimative ære og mulighed for at udfordre FIFA verdensmester Mohamad Al-Bacha i en drabelig kamp.

Ud over vinterferie, er februar er også måneden, hvor man i sin mest opfindsomme udklædning rasler efter slik og fastelavnsboller med en trussel om ballade. Få hjælp til udklædningen, når vi i Åben Lab og i det kreative værksted designer og dekorerer fastelavnsmasker. De små kan slå katten af tønden, når Musikskolen Laura holder fastelavnsfest.

For musikelskerne er måneden også magisk. Der er nemlig Jazzens største årKlassisk LytteklubFællessang med SangkraftKlassisk for dummies, og for de små er der Månedens instrument.

Få overblik over alle Dokk1s arrangementer her
- eller se oversigten for februar måneds arrangementer