Her bærer vi mundbind

ons, 28/10/2020 - 14:08
Fra og med torsdag 29. oktober 2020 skal du bære et mundbind eller visir på Dokk1

Fra og med torsdag den 29. oktober 2020 skal du bære et mundbind eller visir, når du kommer på Dokk1. Myndighederne har undtaget forskellige grupper fra kravet. Det gælder bl.a. børn under 12 år.

Bemærk at der ikke sælges mundbind på Dokk1.

Påbuddet om mundbind er en del af de corona-restriktioner, som regeringen meldte ud fredag den 23. oktober. Der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i Dokk1. Mundbindet må tages af, når man sidder ned.

Al brug af Dokk1 skal ske i tråd med sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vi henstiller vi til, at du tager hensyn, når du er i bygningen og er opmærksom på Sundhedsstyrelsens 6 generelle råd, https://www.sst.dk/da/corona/forebyg-smitte/generelle-raad. Der er stadig afstandskrav og håndsprit – som du har kendt det siden foråret.

Dokk1 kan stadig afholde arrangementer med op til 500 personer, så længe publikum sidder ned på faste pladser, kigger i samme retning og sidder med god afstand. Dokk1 er en kulturinstitution på linje med teatre, biografer eller fodboldstadioner, og her gælder der særlige regler.

Vi er i gang med at dobbelttjekke, at vores arrangementer kan afholdes inden for de gældende retningslinjer. Hvis du har en billet til et arrangement, så hold øje med din mailboks. Hvis arrangementet bliver aflyst, så kontakter vi dig på e-mail.

Det bliver en uvant situation at se alle jer brugere med ansigtet beskyttet, og at vi som personale også skal have værnemidler på. Det er meget anderledes, end vi er vant til. Men vi er glade for, at vi stadig kan holde Dokk1 åbent for jer. Det betyder rigtig meget for os.

For mere information om covid19: https://www.aarhus.dk/corona/