Erhvervslejemål i Dokk1

Niveau 3, der ligger øverst oppe i Dokk1, indeholder forskellige erhvervslejemål.

Erhvervslejemålene på niveau 3 (sydvest) er lejet ud gennem udlejningsselskabet Erhvervscentrum Aarhus (se nedenfor).

Ved øvrige og større langtidsmæssige erhvervslejemål (mere end ca. 25 medarbejdere) kontakt projektchef Finn Bruun Ravnsbæk, mail fbr@aarhus.dk, tlf. 2120 2579.

Læs mere om Erhvervscentrum Aarhus her.

Lejere på niveau 3 i Dokk1:

Aarhus City Forening

Aarhus City Forening arbejder kontinuerligt på at fastholde Aarhus som Vestdanmarks shoppingmetropol gennem markedsføring, afholdelse af events, salg af Aarhus City Gavekort, og meget andet.

Foreningen tæller medlemmer fra byens detail-, café- og restaurationsbranche samt hoteller, kulturinstitutioner, m.m.

www.aarhus-city.dk

------

Aarhus Haandværkerforening

Aarhus Haandværkerforening – forening for små og mellemstore håndværker- og industriforeninger samt detailhandlere.

www.aarhushf.dk

------

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce), Carnet & Certifikat:

Dansk Erhverv (The Danish Chamber of Commerce) udsteder oprindelsescertifikater og påtegner næsten alle former for eksportdokumenter. Derudover udsteder Dansk Erhverv ATA Carneter i forbindelse med f.eks. udstillinger i lande udenfor EU.

Vi har åbent for personlig betjening/ekspedition alle hverdage mellem kl. 9 og 16.

www.danskerhverv.dk

------

Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus er en uafhængig erhvervsorganisation, der arbejder for, at byens erhvervsliv har optimale betingelser for at drive virksomhed på tværs af erhverv, kultur og uddannelse.

www.erhvervaarhus.dk

------

International Community

International Community er Erhverv Aarhus’ netværk for virksomheder med en international profil og for internationale medarbejdere, der er bosat i Østjylland. Netværket understøtter erhvervslivets rekruttering, modtagelse og fastholdelse af international arbejdskraft, og arbejder for at styrke regionen som en attraktiv destination for internationale medarbejdere og deres familier.

www.internationalcommunity.dk

------

IUM

IPG Mediabrands er et globalt holdingselskab for kæden af mediabureauer under Interpublic Group. Det er et full-service bureaunetværk, som globalt omsætter for $36 milliarder om året, fordelt på 127 markeder. Udover omni-brandet IUM består Mediabrands Danmark af det digitale bureau Marvelous, iRetail, Media-Print, Orion Trading og researcheksperterne i Insights.

Gruppen tæller ca. 120 medarbejdere i Danmark og godt 300 i Norden.

www.ipgmediabrands.com

-----

KongresKompagniet

KongresKompagniet er en professionel kongresarrangør. Vi tilbyder assistance til planlægning og afvikling af enhver form for kongres- og mødearrangement samt sports-events

www.kongreskompagniet.dk

------

Limo Group Denmark

Firma info, Limo Group udføre business transport i hele Danmark, så som lufthavns transfers, bus kørsel, konference kørsel, roadshow, m.m.

Vi tilbyder transport af enkelt personer eller grupper, vi har mange kunder der bruger os til at transportere gæster og ansatte til og fra div. lufthavne, samt transport af personer hvis de har flere møder rundt om på forskellige lokationer i Danmark, så står vi til rådighed under hele forløbet.

www.limogroup.dk

-----

Phoenix Home

Phoenix Home udlejer og administrerer private boliger over hele Jylland og Fyn, ligesom vi også tilbyder ejendomsadministration af større udlejningsejendomme og ejerforeninger.

Vi er den private udlejers professionelle partner, som kan rådgive og bistå med alt fra udlejning til stabile lejere, udarbejdelse af kontrakter, almindelig daglig og praktisk administration, viceværtordninger mm.

www.phoenixhome.dk

-----

Settwell Relocation

Settwell Relocation henvender sig til virksomheder, som ønsker en professionel og personlig relocation service til deres udenlandske medarbejdere. Vi tilbyder alt fra enkeltstående ydelser til pakkeløsninger.

http://www.settwell.dk/

-----

VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhus’ officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål.

www.visitaarhus.dk

Denne side benytter cookies. Tillad cookies