Searchers - videoværk af George Henry Longly (UK 1978) i samarbejde med Nelson Beer (CH 1991)

Den britiske kunstner George Henry Longly’s værk searchers er skabt ‘on location’ i Aarhus’ knudepunkter i samarbejde med den schweiziske musiker og kunstner Nelson Beer, der står bag musiksporet og spiller hovedrollen i det videobaserede værk.

Værket folder sig ud som en ‘ghosly presense’ uden egen krop og form, der løber igennem byens markedsføringsplatforme; skærme, bannere og digitale standere. Den folder sig helt ud som en musikvideo med Aarhus som backdrop på Dokk1’s storskærm på Level 0, ved indgangspartiet fra gaden, men dukker også op i mindre loops ind imellem andre filmbidder på Molslinjens skærme, den store havneskærm ved Aarhus Docklands, natklubben Herr Bartels mv. 

Værket er en del af byrums udstillingen You Are in My Veins der åbnes i forbindelse med Art Weekend Aarhus og vil løbe efteråret igennnem fra 4. oktober til 17. november. Udstillingen er skabt på foranledning af Kunsthal Aarhus, kunsthallen Galleri Image og Aarhus Billedkunstcenter, der for første gang er gået sammen om at lancere en internationalt baseret byrumsudstilling i Aarhus’ indre by.  

Searchers - videoværk af George Henry Longly (UK 1978) i samarbejde med Nelson Beer (CH 1991)

Event organizer

Dokk1

Dato og tidspunkt

4. okt 2019

00:00 - 00:00

Pris og billet

Gratis
Kræver ikke tilmelding