#Childmothers

#Childmothers-udstillingen portrætterer piger, der er blevet mødre, da de bare var 12-15 år gamle.

De kommer fra Bangladesh, Burkina Faso, Haiti, Jordan (flygtninge fra Syrien) og Zambia. Udstillingen fortæller deres rørende historier om, hvordan utilstrækkelig viden, tvang eller begrænsede valgmuligheder i livet er årsag til deres nuværende situation. Men den fortæller også om deres glæder, håb og drømme – på egne og deres børns vegne.

#Childmothers omfatter fotoudstillingen, en webplatform (childmothers.org) samt bogen ”#Childmothers. 17 pigers historier om at blive mor som barn” med indledning af H.K.H. Kronprinsesse Mary. Bogen omfatter pigernes fulde historier og giver en kort indføring i de emner, der relaterer sig pigernes situation.

Udstillingen havde verdenspræmiere i Rigsdagsgården ved Folketinget i København i 2016 og har siden været vist i Sverige, Finland, Norge samt i Palais des Nations i Geneve. I Danmark har udstillingen været vist på Nordkraft, på Kvindemuseet og i DGI-byen.

FN-forbundet i Aarhus har været initiativtagere til udstillingen på DOKK1, som arrangeres i samarbejde med UNFPA (FN’s Befolkningsfond).

UNFPA og Plan International Sverige står bag #Childmothers.

#Childmothers

Dato og tidspunkt

13. nov 2018

08:00 - 22:00

Pris og billet

Gratis
Kræver ikke tilmelding

Lokation

Udsigten