Den Gode Snak – Hvorfor er den så Vigtig?

DEN GODE SAMTALE STYRKER RELATIONEN MELLEM MENNESKER OG DET ER EN AF DE MEST VÆRDISKABENDE FAKTORER FOR OS.

De gamle grækere studerede det som en disciplin, og den har mange genrer, men hvordan gør man egentlig? Nogle virker helt naturligt at være gode til det, alt imens andre skal lære det. Og hvad er det vi får ud af de gode samtaler?

Den gode samtale er med til at styrke relationen mellem mennesker, og det er en af de mest betydningsfulde faktorer, der det kommer til at skabe værdi for os som mennesker. Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er ”rod” i deres relationer.
Frederik har igennem de sidste fem år arbejdet med at udvikle på den gode samtale i de danske hjem og har herigennem skabt en vidensbank, som er værd at dele. Han har udviklet samtalespillet SNAK, og det bruges af mere end 6000 til at skabe bedre samtaler.

FOREDRAGET:
I foredraget vil Frederik tage udgangspunkt i, hvad den gode samtale egentlig er, og hvorfor den er så vigtig. Det vil lede hen til, hvordan vi alle får mange flere af de gode snakke og styrker vores sociale kompetencer. Foredraget er involverende og underholdende og vil helt sikkert ryste lidt rundt på, hvordan du fremadrettet kommer til at have samtaler.

Frederik tager fat i dybden, på en let og naturlig måde, og giver god tid til at deltagerne selv kan komme på banen, og “endda” få snakket sammen.

Klumme med fem råd til en god snak: https://frederiksvinth.wordpress.com/2016/04/08/fem-rad-til-en-god-snak/

Den Gode Snak – Hvorfor er den så Vigtig?

Dato og tidspunkt

17. maj 2018

19:30 - 21:30

Pris og billet

60

Lokation

Lille sal