Oplev demensvenlige bænke

Kom og oplev Danmarks første demensvenlige bænke. Projektet FORGLEM MIG EJ udstiller fra d. 18. november og en måned frem én af deres fem demensvenlige bænke på dækket foran hovedindgangen på DOKK1.

Vi er fire kommende oplevelsesøkonomer fra Aarhus Universitet, der har arbejdet på et projekt, som vil aftabuisere demens. Dette, mener vi, er et meget vigtigt tema, da vi ser, at viden om demens er en mangelvare blandt den brede befolkning. Vi vil derfor forsøge at udbrede mere viden om livet med demens gennem projektet FORGLEM MIG EJ. Projektet er skabt i tæt dialog med fagfolk, personer med demens og pårørende - og i samarbejde med Demensvenlig by Aarhus, Demensfællesskabet Østjylland, Alzheimerforeningen & Teknik og Miljø, Aarhus Kommune.

Om projektet
FORGLEM MIG EJ tager form som fem lilla-farvede bænke med påmalede citater fra personer med demens og pårørende. Bænkene giver indblik i hverdagen med demens og henviser gennem en QR-kode til en online platform, hvor viden om demens og demensindsatser i Aarhus er samlet. Projektet ønsker at aftabuisere demens og forebygge ensomhed blandt demensramte og deres pårørende gennem folkeoplysning. Bænkene kan findes fem forskellige steder i Aarhus byrum – kom på Dokk1 og find ud af hvor.

Har du spørgsmål til projektet, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte: kontakt.forglemmigej@gmail.com

De bedste hilsner
FORGLEM MIG EJ-teamet
Andreas Kjærgaard, Cecilie Visti Leal, Maria Lodahl Agerbæk og Matilde Houe Sørensen

Oplev demensvenlige bænke

Arrangør

Dokk1

Dato og tidspunkt

18. nov 2020

00:00 - 00:00

Pris og billet

Gratis
Kræver ikke tilmelding

Lokation

Dækket