Reklamefilm gone digital

Mød op på Dokk1 til energiske og ærlige førstehåndsberetninger fra felten af den digitale filmproduktion

KEY TAKE-AWAYS

  • Kig på konkrete cases med filmen som emotionel drivkraft
  • Indsigter i do's, dont's og andet godt i forhold til hvad filmen gør allerbedst
  • Kreativ workshop med pitch på potentiel filmproduktion

Der skete noget, da reklamefilmen gik digitalt… i forhold til hvordan de tænkes, hvordan de produceres og hvordan de deles. Lyt med på et par råt-for-usødede førstehåndsberetninger fra det digitales indtog i kommerciel filmproduktion, når Moment Studio sammen med BoligPortal og reklamebureauet Clienti deler ud af indsigterne bag og erfaringerne med konkrete, digitale filmkampagner. Umiddelbart efter oplæggene afholdes en workshop, hvor deltagerne inviteres ombord i ideudviklingen på en filmkampagne for en ’rigtig’ kunde ­– og hvor resultaterne fremlægges for kunden efterfølgende.

Om Internet Week Denmark

Internet Week Denmark Let’s Build a Smarter Tomorrow foregår d. 19.-23. april 2017. IWDK (Internet Week Denmark) er en årlig festival, hvor over 6000 mennesker deltager i mere end 100 arrangementer på Dokk1, Aarhus Rådhus, Filmby Aarhus, IT-byen Katrinebjerg og mange andre steder i og omkring Aarhus. Der er foredrag, samtaler og inspiration til, hvordan vi skaber en smartere fremtid. 

Når vi åbner dørene op for dette års festival, gør vi det under emnet: mennesket først i den digitale tidsalder. Vi sætter fokus på digitalisering, og hvordan teknologi påvirker og forandrer vores forretning, samfund og dagligdag. Det er en festival, der kobler erhvervslivet og offentlige institutioner med iværksættere, meningsdannere og borgere, for at vi sammen kan forme arbejdsliv og hverdag i den digitale tidsalder. Virksomheder, uddannelsesinstitutioner, netværk og individuelle bidrager til IWDK ved at afholde events og give direkte finansiering og serviceydelser. Læs mere om dette års IWDK her.

Mød op på Dokk1 til energiske og ærlige førstehåndsberetninger fra felten af den digitale filmproduktion

Dato og tidspunkt

21. apr 2017

13:00 - 15:00

Lokale og arrangør

Dokk1

Internet Week Denmark i samarbejde med Dokk1

Pris og billet

Gratis arrangement

Kræver ikke tilmelding

Denne side benytter cookies. Tillad cookies