Bookcrossing på Dokk1

BookCrossing er et verdensomspændende fænomen, hvor læseglade mennesker deler litteratur ved at lade den vandre frit - kom og prøv!

Bøger er til for at blive læst – ikke for at samle støv hjemme i bogreolen.  Det er tankegangen på den amerikanske hjemmeside BookCrossing.com, og derfor opfordrer den sine medlemmer til at lade deres bøger komme andre til glæde efter endt læsning.

Vi har sat en bogreol op, hvor nysgerrige biblioteksbesøgende kunne læse mere, finde hjælp til brugen af hjemmesiden og måske selv få en bog med hjem. Der er allerede doneret en række gratis bøger, der blev registeret som BookCrossing-bøger. Bogreolen giver mulighed for at frigive bøger i trygge rammer, hvor de bare står og venter på en ny læser. I dette tilfælde er bøgerne primært doneret af andre bookcrossere, og ideen er at man selv skal komme for at bytte bøger. En bog fra bogreolen behøver ikke at blive afleveret tilbage til den igen, men kan frigives lige hvor læseren har lyst til.

I finder bogreolen og relevante oplysninger på Rampen, trin 1. Her er der også klistermærker I kan bruge til jeres bøger.

Læs mere om BookCrossing på aakb.dk.

Bookcrossing på Dokk1 varer til og med mandag 28. august 2017.

BookCrossing er et verdensomspændende fænomen, hvor læseglade mennesker deler litteratur ved at lade den vandre frit - kom og prøv!

Dato og tidspunkt

28. aug 2017

08:00 - 22:00

Lokale og arrangør

Rampen

Dokk1

Pris og billet

Gratis arrangement

Kræver ikke tilmelding

Denne side benytter cookies. Tillad cookies