Blok1: 9 film med 9 nye instruktører

DOXBIO og Den Danske Filmskole præsenterer årets afgangsfilm fra dokumentarlinjen

Vær med, når Danmarks dokumentarfilmlaboratorium åbner dørene for de nyeste tendenser, mød instruktørerne og lad dig provokere, forundre og måske forandre.

De ni film bliver vist i tre blokke á tre film kl. 15.00, 17.00 og 19.00. Vi har valgt at dele blokkene op i tre arrangementer, men det er muligt at få billetterne til flere blokke.

Mellem filmene bliver instruktørerne interviewet af forskellige kulturprofiler om tankerne bag form og indhold. Samtalerne bliver live transmitteret fra filmskolen, hvor det er muligt for publikum at stille spørgsmål via SMS undervejs.

Blok1 byder på teamet: ISCENESAT - Ændrer vores identitet sig, hvis vi fortæller vores historie på en ny måde?

I denne blok vises filmene ENTEN ELLER af Thora Lorentzen, KRANIEBRUD ELLER ’ER DU IKKE LIDT FOR UNG TIL AT OPTEGNE DINE ERINDRINGER?’ af Mads Hedegaard og WELTSCHMERZ af Jesper Dalgaard. Instruktørerne bliver interviewet af Mads Mikkelsen og Lilian Munk Rösing.

Om filmene:

ENTEN ELLER, instrueret af Thora Lorentzen:
Dette er den virkelige og sande fortælling om Kewin og jeg. Vi har kendt hinanden siden 2005, og vi har aldrig helt forstået, hvad det går ud på. Vi elsker ikke hinanden, og alligevel kan vi ikke være uden hinanden i vores liv. Vores relation er som en ubrydelig naturlov - en uhelbredelig sygdom eller som en skønhedsplet, alt efter hvordan man betragter det.

KRANIEBRUD ELLER ER DU IKKE LIDT FOR UNG TIL AT OPTEGNE DINE ERINDRINGER?, instrueret af Mads Hedegaard:
En mand og noget af en families fortælling opstår og bryder sammen. Et kranie brydes og må heles igen. Ligesom fortiden, der må skrues sammen igen. Hvordan ses en oplevelse i lyset af en tidligere? Hvordan ses den tidligere i lyset af den nye? Hvordan formes et liv af de mange møder, der sker i løbet af det?

WELTSCHMERZ, instrueret af Jesper Dalgaard:
Mens verden står i flammer, beder en blind instruktør sin teatergruppe om hjælp til at bearbejde sine kærestesorger. I et kaotisk og ikonografisk rollespil, indleder gruppen sin søgen efter kærlighedens sande væsen, mens angsten for den fysiske virkeligheds begrænsninger, begraves under scenegulvet. 

 

DOXBIO og Den Danske Filmskole præsenterer årets afgangsfilm fra dokumentarlinjen

Dato og tidspunkt

21. jun 2017

15:00 - 17:00

Lokale og arrangør

Lille sal

DOXBIO og Den Danske Filmskole

Pris og billet

Gratis arrangement

Kræver tilmelding

Denne side benytter cookies. Tillad cookies